Den otevřených dveří

06.06.2008 00:00

Základní umělecká škola Rakovník připravuje den otevřených dveří

Rakovník/ Tento pátek 6. června 2008 proběhne tradiční kulturně–společenská akce v prostorách Základní umělecké školy v Rakovníku.

Autor:
Redakce

Pod již zavedeným názvem Den otevřených dveří v Základní umělecké škole Rakovník se v rámci této akce uskuteční od jedenácti do dvanácti hodin dopoledne Koncert pro školy, od třinácté do sedmnácté hodiny si mohou zájemci a návštěvníci prohlédnout školu a navštívit výstavu výtvarného oddělení nebo se také přímo zapsat ke studiu na této umělecké škole. Na nádvoří hudební školy budou probíhat vystoupení žáků a absolventů.
V podvečer od 17 do 22 hodin bude program pokračovat koncertem muzikantů, kapel a dalších pozvaných hostů. Na mobilním podiu umístěném na nádvoří školy vystoupí například orchestr Ideal band, Rakovnický komorní orchestr,
skupina Innamorata, Vokální trio Makabara, kapely Kix band, J B & Backlight, K band, Grippeds a Bigbang. V průběhu tohoto programu bude pro návštěvníky v areálu školy připraveno občerstvení.
„Počasí máme objednané a zajištěné již několik týdnů předem a jsme přesvědčeni, že celý průběh akce dopadne stejně dobře jako v minulém roce, kdy školu navštívilo opravdu
velké množství návštěvníků. S loňským průběhem akce jsme byli nadmíru spokojeni, zájem byl opravdu obrovský“ komentuje s úsměvem připravovanou akci učitel Standa Brabec.
„Na Den otevřených dveří jsou srdečně zváni nejen zájemci o
studium, ale hlavně všichni příznivci hudby“ uzavírá pozvánku na tuto každoroční tradiční akci ředitelka školy Libuše Podaná.

Deník/ Michal Elznic
https://rakovnicky.denik.cz/zpravy_region/zus_rakovnik_20080604.html